Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Α. Παπασπύρου: " Όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Ελάτε μαζί μας, είναι η ώρα για να πάει η Κόνιτσα μπροστά".

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
Φίλες και φίλοι,
Πέρασαν πάνω από τρία χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Κατά το διάστημα αυτό ασκήσαμε τα καθήκοντά μας, από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας, με ευθύνη, εποικοδομητικό πνεύμα και τηρώντας την υπόσχεσή μας ότι θα είμαστε εδώ συνεχώς κοντά σας, παρόντες σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο για να συνδράμουμε, αλλά και να ελέγξουμε.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη...
επίγνωση των δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ανακοινώνω την απόφαση συμμετοχής μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος. Την προσπάθειά μου αυτή θα συνδράμει μία ανανεωμένη ομάδα άξιων και έντιμων συμπολιτών μας, αποφασισμένων να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλό του τόπου.

Πάνω και πέρα από κόμματα , χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μόνη φροντίδα την προκοπή του τόπου μας, οραματιζόμαστε ένα αποτελεσματικό και δυναμικό Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες που θα ενστερνίζεται τα προβλήματά τους και θα αγωνίζεται για την επίλυσή τους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα ανταποκριθούμε στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας να ενώσουμε όλοι μαζί την αγωνία και να την κάνουμε ελπίδα, την αγάπη για τον τόπο να την κάνουμε δύναμη για δημιουργία και ανάπτυξη, την ανησυχία μας για το μέλλον μία δημιουργική προοπτική.

Φιλοδοξία μας οι πολίτες να είναι συνεργάτες του Δήμου και ο Δήμος υπηρέτης των πολιτών.

Σας προσκαλούμε να συναποφασίσουμε τη θέση και τη σχέση, το ρόλο και τη δυναμική του Δήμου.
Όλοι μαζί μπορούμε πολλά.
Ελάτε μαζί μας, είναι η ώρα για να πάει «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ανδρέας Παπασπύρου
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΚΙΝΗΤΟ: 6938584773
Email : apapaspirou@gmail.com






Bookmark and Share